You are currently viewing Η Herbalife Nutrition Χάλκινος Χορηγός του OPAP Cyprus 3X3 2022

Η Herbalife Nutrition Χάλκινος Χορηγός του OPAP Cyprus 3X3 2022

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε πως η Herbalife Nutrition συνεχίζει και φέτος περήφανος χορηγός της διοργάνωσης Cyprus 3X3 2022.

Το Cyprus 3Χ3 οργανώνεται για 6η φορά από την 3on3 Cyprus LTD, την επίσημη εταιρεία διοργάνωσης των 3Χ3 tournaments στην Κύπρο, με την συνεργασία και στήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Σκοπός του Cyprus 3Χ3 είναι να μεγαλώσει η κοινότητα του αθλήματος 3Χ3 σε όλο το νησί, συμβάλλοντας με τον δικό του τρόπο στην καλλιέργεια αθλητικής παιδείας και των αξιών που πρεσβεύει το Ευ Αγωνίζεσθαι στους νέους μας.

Με όραμα την προώθηση του Cyprus 3Χ3 σε όλο το νησί και την εδραίωση μας ως μία από τις καλύτερες streetball διοργανώσεις στο κόσμο, διοργανώνουμε φέτος το μεγαλύτερο 3Χ3 στην ιστορία του νησιού μας.

Η Λεμεσός, η Πάφος, η Λάρνακα, ο Πρωταράς και η Λευκωσία θα φιλοξενήσουν τα  official FIBA satellite tournaments, των διοργανώσεων 2022 OPAP Cyprus 3×3 Series, με κατηγορίες για όλες τις ηλικίες, φύλο και ικανότητες από τον Μάιο μέχρι και το Σεπτέμβριο.

Η κα. Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου, δήλωσε «Με ιδιαίτερη χαρά ανανεώσαμε την συνεργασία μας με την διοργάνωση του Cyprus 3X3, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά καλαθοσφαίρισης και επιστρέφει δυναμικά μετά από 3 χρόνια, δίνοντας νέα πνοή σε μια μοναδική γιορτή του αθλητισμού για την Κύπρο. Είναι μεγάλη μας τιμή να είμαστε χορηγοί και στη φετινή διοργάνωση, υποστηρίζοντας το όραμα του Cyprus 3X3 για την προώθηση του 3×3 μπάσκετ σε όλη την Κύπρο, μέσω της διοργάνωσης τουρνουά στη Λεμεσό, στη Λευκωσία, στην Πάφο, στον Πρωταρά και στη Λάρνακα, προάγοντας την ιδέα του «ευ αγωνίζεσθαι» και αναδεικνύοντας την αξία της διατήρησης ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής»

Ο κος. Ευριπίδης Μάνουλλος, Διευθύνων Σύμβουλος της 3on3 Cyprus LTD δήλωσε, «είναι μεγάλη μας χαρά και συνάμα ικανοποίηση που έχουμε, τον διαχρονικό πλέον χορηγό μας, την Herbalife Nutrition να συμπορεύεται και φέτος μαζί μας. Είμαστε περήφανοι που  η Herbalife Nutrition, ένα Παγκόσμιου κύρους brand συνεχίζει να στηρίζει τις διοργανώσεις μας, κάτι που αντανακλά στις δικές μας φιλοδοξίες για να καταστούν οι διοργανώσεις μας ανάμεσα στις κορυφαίες της Μεσογείου, αλλά και της Ευρώπης.  Μέσα από τις αντιξοότητες των καιρών η μεγαλύτερη δύναμη έρχεται από τους συνεργάτες μας, οι οποίοι αναγνωρίζουν και στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες μας για την περεταίρω προώθηση του Ολυμπιακού αθλήματος 3Χ3 στο νησί μας. Ευχαριστούμε θερμά την Herbalife Nutrition που συνεχίζει να μας στηρίζει».

Η Herbalife Nutrition είναι μια παγκόσμια εταιρεία που, από το 1980, που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων με σπουδαία προϊόντα διατροφής και προσφέρει στα Ανεξάρτητα Μέλη της μια οικονομικά αποδοτική επιχειρηματική ευκαιρία. Η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας, επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 90 χώρες από καινοτόμα Ανεξάρτητα Μέλη, που παρέχουν προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη, εμπνέοντας τους πελάτες τους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Η Herbalife Nutrition είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής συνδυαστικά. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας της Εταιρείας για την εξάλειψη της πείνας, η Herbalife Nutrition έχει αναλάβει επίσης τη δέσμευση να προσφέρει διατροφή και εκπαίδευση σε κοινότητες ανά την υφήλιο που έχουν ανάγκη. Η Herbalife Nutrition κατέγραψε παγκοσμίως συνολικό κύκλο εργασιών ύψους $5.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το 2021 με 5% ποσοστιαία αύξηση σε σύγκριση με τα συνολικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το 2020.

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Μελών Herbalife Nutrition.

Περισσότερα νέα και ανακοινώσεις για τις διοργανώσεις μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των διοργανώσεων: www.cyprus3x3.com.cy

Facebook: https://www.facebook.com/cyprus3X3?_rdc=1&_rdr

Instagram: https://www.instagram.com/cyprus3on3/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCwHibzmxpLEIuomkdVqgIQQ

Για περισσότερες πληροφορίες για την Herbalife Nutrition επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.herbalife.com.cy

Facebook: https://www.facebook.com/HerbalifeGreeceCyprus/

Instagram: https://www.instagram.com/herbalifenutrition.gr/?hl=el

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL29529CF1FF4A369F

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@herbalifenutrition_gr_cy

Leave a Reply